Casamedia - Digimaailman moniosaaja.

 

 

Tutkimusten mukaan sininen valo haittaa nukahtamista, joten toiminnosta on hyötyä varsinkin niille, jotka viettävät iltaisin aikaa koneen äärellä. Värilämpötilan muokkauksesta voi olla hyötyä myös niille, joiden silmät ärsyyntyvät helposti. Siksi Sinisen valon vähentäminen on suositeltavaa myös mobiili-laitteissa. 

 

Käyttöönotto:

'Windows 10-käyttäjät voivat uuden Creators-päivityksen myötä käyttää Yövalo-toimintoa, joka vähentää näytön sinistä valoa. Sen avulla näytön värilämpötilaa voi muokata, ja se toimii myös ajastuksella. Ne, joilla ei Windows 10-käyttöjärjestelmää ole, voivat tehdä saman f.lux-nimisellä ilmaisella ohjelmalla. 

Windows 10-käyttöjärjestelmässä toiminto löytyy näytön asetuksista.

 

Mobiililaitteet:

Toimintoa voi hyödyntää myös mobiililaitteissa. Applen mobiililaitteista löytyy Night shift-toiminto, ja Android-laitteille voi etsiä Play Storesta erilaisia Night Mode-sovelluksia. Esimerkiksi Blue Light Filter - Night Mode. Myös edellä mainittu f.lux työstää tällä hetkellä Android-puhelimeen sovellusta, josta preview-version voi ladata jo joillekin puhelimille.

 

 

Ota yhteyttä sähköpostitse Soita 050 572 1004 Tee tarjouspyyntö

 

Asiakkaan sanomaa

Kotisivuistani käy hienosti ilmi oma työni sisustussuunnittelijana. Casamedia toteutti yritykselleni upeat sivut. Innerio / Katariina Rintee
Erinomaista palvelua ja osaamista hyvässä hengessä:-) Markku Joensuu Facebook kommentti.
Kiitos jälleen ammattitaitoisesta ja osaavasta palvelusta. Teija Vanhatalo / Laihdutusslanka.fi / Annajaaxel.fi
Pitkäaikainen asiantuntemus ! Aimo Haapakoski Facebook kommentti.

Internet palvelut - Tutustu palveluihimme

Ilmainen sivuston analysointi - analysoimme sivustosi ilmaiseksi!

Drupal osaaja

Windows phone sovellukset

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa