Casamedia - Digimaailman moniosaaja.

 

Voit muodostaa suoran kaapeliyhteyden Ethernet-ristikytkentäkaapelin avulla kahden tietokoneen välille, jotka eivät ole verkossa.
 
Ristikytkentäkaapelilla tarkoitetaan kaapelia, jossa johtimet on kytketty ristiin niin, että kaapelilla voidaan yhdistää suoraan kaksi tietokonetta. Ristikytkentäkaapeli näyttää tavalliselta Ethernet-kaapelilta (suora kaapeli), joten varmista, että kyseessä on ristikytkentäkaapeli, ennen kuin teet nämä toimet.
 
Ristikytkentäkaapelin erotat tavallisesta suorasta Ethernet-kaapelista siten, että osa johtimista on eri järjestyksessä. Katso alla oleva kuva.
 
Ristikytkentäkaapelin avulla voit kytkeä esim. kannettavan tietokoneen erilaisiin tietoverkon aktiivilaitteisiin ilman erillistä verkkokytkintä.
 
 
 
 
 

Asiakkaan sanomaa

Kotisivuistani käy hienosti ilmi oma työni sisustussuunnittelijana. Casamedia toteutti yritykselleni upeat sivut. Innerio / Katariina Rintee
Erinomaista palvelua ja osaamista hyvässä hengessä:-) Markku Joensuu Facebook kommentti.
Kiitos jälleen ammattitaitoisesta ja osaavasta palvelusta. Teija Vanhatalo / Laihdutusslanka.fi / Annajaaxel.fi
Pitkäaikainen asiantuntemus ! Aimo Haapakoski Facebook kommentti.

Käyttöohjeet

Tarvitseeko yrityksenne käyttöohjeita? Tietotekniikan ja graafisen suunnittelun ja käytettävyyden asiantuntijana voimme näitä tehdä. Kysy.

Internet palvelut - Tutustu palveluihimme

Ilmainen sivuston analysointi - analysoimme sivustosi ilmaiseksi!

Drupal osaaja

Windows phone sovellukset

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa