Casamedia - Digimaailman moniosaaja.

 

QR-koodi nettisivuille

QR- koodi nettisivulle
QR-koodi käyntikortista
QR- koodi käyntikortista
 
 

 

Yleistietoa QR- koodeista

QR- koodin avulla voidaan jakaa erilaista tietoa, kuten tekstiä, nettilinkkejä tai käyntikortteja. Kameralla ja verkkoyhteydellä varustettu päätelaite, esim. puhelin, ohjautuu helposti ennalta määritettyyn QR- koodiin esim. verkkosivustoon tai kontaktitietoon yms.
 
QR- koodilukijoita on saatavilla ilmaiseksi kaikkiin älypuhelimiin. Mikäli puhelimessasi ei vielä ole QR-koodilukijaa, lataa ilmainen sovellus puhelinvalmistajasi sovelluskaupasta.
 

Käyttökohteita

QR- koodi voidaan painaa käytännössä mihin tahansa mainokseen tai esitteeseen. Se voi olla esimerkiksi katumainoksessa, jolloin ohikulkijat pääsevät helposti ja nopeasti halutulle internet -sivulle. QR -koodi voi olla vaikka luontopolulla tietyssä kohteessa ja siitä aukeava linkki kertoo lisätietoja kohteesta. Se voi löytyä bussin kyljestä, käyntikortista tai vaikka hotellihuoneesta.
 

Etuja

- Suurena etuna on se, että QR-koodiin voidan ladata erittäin paljon koodia, tämän vuoksi QR-koodin avulla asiakkaan ohjaaminen haluttuun verkkosivuun voi olla helpompaa, kuin kirjoittamalla pitkä ja erittäin monimutkainen verkkosivun osoite.

- QR-koodi voi ohjata suoraan käyttäjän mainoksessa olleen tuotteen verkkokauppaan, jonka myötä hän voi ostaa tuotteen vaikka heti.
 
- Käyntikorttiin voidaan tulostaa QR-koodi, jonka lukiessaan käyttäjä saa käyntikortin tiedot kännykkäänsä ilman, että hänen tarvitsee näitä käsin tallentaa.
 
- QR-koodi voi toimia myös alennuskuponkina, jonka hän saa käyttöönsä, kun lukee koodin.
 
- QR-koodien lukemisia pystytään jäljittämään. Esim. kuinka moni on lukenut koodin ja siirtynyt sitä kautta kotisivuillesi ja tehnyt siellä, jotain haluttua.
 
- Koodin avulla pystytään ohjaamaan käyttäjän puhelinta tekemään myös monimutkaisempiakin tehtäviä, kuin vain avaamaan verkkosivu.
 

 

Ota yhteyttä sähköpostitse Soita 050 572 1004 Tee tarjouspyyntö

 

Asiakkaan sanomaa

Kotisivuistani käy hienosti ilmi oma työni sisustussuunnittelijana. Casamedia toteutti yritykselleni upeat sivut. Innerio / Katariina Rintee
Erinomaista palvelua ja osaamista hyvässä hengessä:-) Markku Joensuu Facebook kommentti.
Kiitos jälleen ammattitaitoisesta ja osaavasta palvelusta. Teija Vanhatalo / Laihdutusslanka.fi / Annajaaxel.fi
Pitkäaikainen asiantuntemus ! Aimo Haapakoski Facebook kommentti.

Internet palvelut - Tutustu palveluihimme

Ilmainen sivuston analysointi - analysoimme sivustosi ilmaiseksi!

Drupal osaaja

Windows phone sovellukset

Jaa somessa!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa