Casamedia - Digimaailman moniosaaja.

 

Superkokki-Herkkupaketti -ohjelmiston kolmas, täysin uudistettu versio on julkaistu. Ohjelmiston rakenne ja sisältö ovat uudistuneet. Lisäksi hakutoiminnot ovat monipuolistuneet; ohjelmisto tukee nyt mm. erikoisruokavaliota. Erikoisruokavaliotuki mahdollistaa mm. keliakiaa tai allergiaa sairastaville reseptihaun käyttäjän itsensä määrittelemillä hakuehdoilla: hakuun voidaan määrittää ruoka-aineet, joita ei reseptissä haluta olevan. Uusi ohjelmisto mahdollistaa ruokareseptien haun reseptikortistosta myös reseptiryhmittäin, juhlatilaisuuksien mukaan ja alkuperämaittain. Hakuja voi tehdä nimellä, nimen osalla tai valmistusohjeesta. Uutta on myös ns. jääkaappihaku, jolla voit hakea reseptejä aineilla, joita kaapistasi löytyy. Ohjelmistossa on yli 2500 ruokareseptiä sekä yli 1300 ruoka-alan termiä selityksineen. 

Julkistamme nyt myös Superkokin nettiportaalin www.superkokki.com. Portaali on paikka, jossa Superkokin käyttäjät ja kaikki ruuanlaitosta kiinnostuneet voivat tulla mukaan mukavaan ja humoristiseen ympäristöön tutkimaan kokkauksen saloja. Sitähän ruuanlaitto parhaimmillaan on. Portaalista löytyy myös julkkisten reseptejä, tule katsomaan! 

Superkokki-Herkkupaketti -ohjelmisto julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1997. Ohjelmistossa oli tuolloin 500 ruokareseptiä. Laajentunut ohjelmisto sisältää nyt yli 2500 ruokareseptiä sekä yli 1300 ruoka-alan termiä selityksineen. 

Casamedia Ky on Kankaanpäässä toimiva ohjelmistotalo, jonka tuotteita ovat Windows-pohjaiset sovellukset ja www-tuotanto. 

Päivämäärä: 
Maanantai, joulukuu 8, 2014

Asiakkaan sanomaa

Kotisivuistani käy hienosti ilmi oma työni sisustussuunnittelijana. Casamedia toteutti yritykselleni upeat sivut. Innerio / Katariina Rintee
Erinomaista palvelua ja osaamista hyvässä hengessä:-) Markku Joensuu Facebook kommentti.
Kiitos jälleen ammattitaitoisesta ja osaavasta palvelusta. Teija Vanhatalo / Laihdutusslanka.fi / Annajaaxel.fi
Pitkäaikainen asiantuntemus ! Aimo Haapakoski Facebook kommentti.

Internet palvelut - Tutustu palveluihimme

Ilmainen sivuston analysointi - analysoimme sivustosi ilmaiseksi!

Drupal osaaja

Windows phone sovellukset

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa