Hyppää pääsisältöön

Internetpalvelut

Kotisivutuotanto

Tuotamme näyttäviä ja hakukoneoptimoituja kotisivuja ammattitaidolla. Asiakanympäristön ymmärtäminen on vahvuutemme teknisen osaamisemme lisäksi. Olemme toimineet yli 20 vuotta asiakkaidemme kanssa, joita on hyvin eri toimialoilta. Tunnemme heidän tarpeet ja toiveet, olemme hyviä kuuntelemaan ja kysymään jos jokin kaipaa tarkennusta. Kuten hyvä ohjelmisto, myös verkkosivuston rakentaminen vaatii suunnittelua ja määrittelyä. 

Laaja kokemuksemme, korkea ammattitaito, asiakasympäristöjen ymmärtäminen sekä vahva graafinen osaamisemme antaa meille eväät rakentaa juuri teidän tarpeeseenne sopivan nettisivut.

Ota yhteyttä NYT 050 - 5721004  tai Lue lisää kotisivutuotannostamme.

 

Sivuston analysointi

Jotta saisitte sivustostanne kaiken hyödyn irti, tarjoamme palveluna olemassa olevan sivustosi analysointia. Arvioimme sivustosi laadun ja teemme tarvittavat parannusehdotukset. Arvioitavia ominaisuuksia ovat mm. sivujen tekninen tomivuus, nopeus, löydettävyys, visuaalinen ulkoasu sekä sisällön laatu ja mielenkiintoisuus.

Ota yhteyttä NYT 050 - 5721004  tai Lue lisää tästä.

 

Sisällönhallintajärjestelmän päivitys

Riittämätön sisällönhallinta, liian pieni tai taipumaton järjestelmä. Meiltä saat ratkaisut! Rakennamme teille uuden järjestelmän, mikä perustuu drupal - alustaan. Teemme tietotyypit, siirrämme, korjaamme ja muokkaamme vanhan sisältönne sekä teemme uutta. Luomme uuden näyttävän ulkoasun. Hoidamme palvelinalustan, sivuston siirron, sisällön siirron ja luomisen, automaattiset varmuuskopioinnit.....

Ota yhteyttä NYT 050 - 5721004.