Hyppää pääsisältöön

Tehosta työnkäyttöäsi windowsissa

Jos sinulla on useita kansioita hakemistossa tai missä tahansa, mutta käytät vain tiettyjä ja haluat löytää ne nopeasti avattaviksi; voit raahata suosikki kansiosi alla olevan kuvan mukaisesti. Näin tehtyäsi pääset käsiksi helposti valitsemaasi/valitsemiisi kansioihin.

Voidtools on helppokäyttöinen etsintä ohjelma jolla löydät nopeasti hukkaamasi tiedoston tietokoneeltasi. Kun avaat Voidtoolsin saat auki ikkunan johonka voit kirjoittaa tiedoston nimem, osan nimeä tai vaikkapa polun nimen (esim. C:/Users/Omanimi/). Ohjelma etsii kirjoittamaasi tiedostoa reaaliajassa, eli etsintä tapahtuu jatkuvasti (esim. jos etsit tiedostoa nimeltä "Kuvia", kun kirjoitat "K" kirjaimen, etsii kaikki tiedostot joissa on "k" kirjain, sitten kun kirjoitat "Ku" se etsii tiedostot joissa ilmenee "ku" jne.) Ohjelma on täysin ilmainen. Voit ladata ohjelman osoitteesta http://www.voidtools.com/ tai vaihtoehtoisesti tästä. Alla näet kuvan millainen se on ulkoasultaan, saat kuvaa suuremmaksi klikkaamalla sitä. 

Windows kannattaa asentaa SSD-levylle. Miksi? SSD-levyssä on nopeampi luku ja kirjoitus nopeus, kuluttaa vähemmän virtaa, äänetön, eikä se vaadi eheytystä.