Hyppää pääsisältöön

Haluan kotisivut miten etenen?

KOTISIVUN NIMI

Ota yhteyttä! Mietitään teille yhdessä parhaiten toimiva verkkosivun nimi, eli varattava domain nimi. 

Yksinkertainen ja yleensä paras ratkaisu domain-nimeksi on yrityksen nimi ja tavallinen pääte kuten .fi, .net tai .com. Kampanjasivuille rakennetaan kyseistä kampanjaa tukeva nimi.

Tarkistamme onko haluamasi domain eli kotisivuosoite vapaana ? 

SISÄLLÖN MÄÄRITTÄMINEN

Mennään yhdessä läpi teille tehtävän verkkosivuston sisältö, mikä tuo parhaiten haluttuja tuloksia. Tarkistetaan ja tarvittaessa tehdään yrityksen graafinen ilmeistö, minkä perusteella rakennetaan mös verkkosivut.

Näin meillä on valmiina materiaali kotisivuillenne. Materiaalin saatuamme ryhdymme töihin ja teemme teille räätälöidyn sivuston upealla ulkoasulla nopeassa tahdissa. 

Tarvitessanne kuvitusta sivustollenne, kuvapankistamme löydämme sopivat ratkaisut asiasisältöön. Voimme tuottaa myös graafista sisältöä toivomuksen mukaan yritysgrafiikasta humoristisiin karikatyyreihin ja kalligraafisiin elementteihin. 

NAUTI VALMIISTA TULOKSISTA

Teemme kaiken puolestasi ja sinun ei tarvitse painiskella teknisten määritysten parissa vaan keskityt omiin töihisi.

Harmittaako huonot verkkosivusi? Älä enää mieti, hukkaat rahaa jatkuvasti kun sivustoa ei ole tai se on huonossa kunnossa.

Harmittaako huonot verkkosivusi? Älä enää mieti, hukkaat rahaa jatkuvasti kun sivustoa ei ole tai se on huonossa kunnossa.

Teemme vuosien ammattitaidolla näyttävät, toimivat ja lisäarvoa tuovat verkkosivut.

Tarjouspyyntö