Hyppää pääsisältöön

Yritys

Tietoa yrityksestä

Casamedia on digimaailman monipuolinen palvelutalo. Toteutamme internet-ratkaisuja, graafisen suunnittelun kokonaisratkaisuja sekä vaativia ohjelmistoprojekteja. Luotettavuus ja asiakastyytyväisyys on kaiken toimintamme lähtökohtana.

Casamedia on toiminut vuodesta 1990 lähtien. Pitkä kokemuksemme toimialalta sekä useat pitkät asiakassuhteet ovat vahvuuksiamme, joiden avulla voimme auttaa nykyisiä sekä uusia asiakkaita heidän tarpeissaan. Laaja yhteistyöverkostomme auttaa meitä toteuttamaan laajempiakin projekteja.

 

Toimitusjohtaja

Klaus Juhantalo

 

 

Asiakokonaisuuksia joita teemme:

Iot-tuotekehitys - alkaen konseptikeskustelusta protoihin ja aina valmiiseen tuotteeseen.

Drupal-verkkosivustot, WordPress kotisivut, Verkkokaupat, Intranet-ratkaisut, verkkosivuston päivitykset, tietoturvapäivitykset...

Hakukoneoptimointeja, Laskeutumissivuja, Sosiaalisen median ratkaisuja...

Markkinointipalveluita, kampanjoita...

Graafista suunnittelua, Digiesitteet, powerpointit..

Valokuvaus, ilmakuvaus, videokuvaus, videoeditointi.

Painotuotteita

 

 

Valitse Casamedia yhteistyökumppaniksesi seuraavaan projektiisi.

Kun tilaat tarvitsemasi palvelut suoraan yhdeltä toimijalta, säästät aikaa ja rahaa.

 

Arvomme

Meille tärkeää on palvelun laatu ja siitä syntyvä asiakastyytyväisyys. Meillä asiakassuhteet ovat pitkiä, teemme töitä asiakkaidemme eteen. Pitkät asiakkuudet kertovat mielestämme asiakastyytyväisyydestä.

 

Luotettavuus : Pidämme lupauksemme.

Asiakaskeskeisyys : Teemme ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Kunnioitus : Välitämme asiakkaidemme arvoista ja tavoitteista. Teemme täitä niiden eteen.

Kustannustehokkuus : Emme rokota. Tottakai työllä on hinta mutta hinnoittelumme on kohtuullinen, työmäärään nähden usein edullinen.

Meiltä löytyy erittäinkin edullisia ratkaisuja, jotka jättävät myös laajentamisen mahdolliseksi myöhemmin.

Tottakai, keskustellaan ensin yrityksenne toiminnasta ja palveluista niin saamme paremman kuvan toiminnastanne. Tämän jälkeen teemme teille logon tai logoehdoituksia ja ulkoasumallit määrittelemiimme tarkoituksiin.

Kotisivuosoite saadaan nimen miettimisen jälkeen varattua tunnissa. Pääsemme aloittamaan sivuston tekemistä heti. Domain nimen varaamisesta menee päivä pari kun osoite toimii joka puolella. Nopean yksi tai muutama sivuisen sivuston teemme nopeimmillaan muutamissa tunneissa / päivässä.