Hyppää pääsisältöön

Tuotamme näyttäviä ja hakukoneoptimoituja kotisivuja. Asiakasympäristön ymmärtäminen on vahvuutemme teknisen osaamisemme lisäksi. Olemme toimineet yli 20 vuotta asiakkaidemme kanssa, joita on paljon eri toimialoilta. Tunnemme heidän tarpeet ja toiveet, olemme hyviä kuuntelemaan ja kysymään jos jokin kaipaa tarkennusta. Kuten hyvä ohjelmisto, myös verkkosivuston rakentaminen vaatii suunnittelua ja määrittelyä. 

Block Builder

Kotisivutuotanto

Laaja kokemuksemme, korkea ammattitaito, asiakasympäristöjen ymmärtäminen sekä vahva graafinen osaamisemme antaa meille eväät rakentaa juuri teidän tarpeeseenne sopivat nettisivut. Toteutamme verkkosivuja Drupal- ja Wordpress järjestelmillä.

Sivuston analysointi

Jotta saisitte sivustostanne kaiken hyödyn irti, tarjoamme palveluna olemassa olevan sivustosi analysointia. Arvioimme sivustosi laadun ja teemme tarvittavat parannusehdotukset. Arvioitavia ominaisuuksia ovat mm. sivujen tekninen tomivuus, nopeus, löydettävyys, visuaalinen ulkoasu sekä sisällön laatu ja mielenkiintoisuus.

Sisällönhallintajärjestelmän päivitys

Riittämätön sisällönhallinta, liian pieni tai taipumaton järjestelmä. Meiltä saat ratkaisut! Rakennamme teille uuden järjestelmän. Kartoitamme tarpeet, teemme määrittelyn ja valitsemme alustan tarpeen mukaan. Teemme tietotyypit, siirrämme, korjaamme ja muokkaamme vanhan sisältönne sekä teemme uutta. Luomme uuden näyttävän ulkoasun. Hoidamme palvelinalustan, sivuston siirron, sisällön siirron ja luomisen, automaattiset varmuuskopioinnit..... Yleisimmin käyttämiämme sisällönhallintajärjestelmiä ovat Drupal ja Wordpress.

Domain varaus

Meiltä saat tietenkin myös domainvaraukset eli verkkosivusi osoitteen. Domain osoitteissa on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Käyttökohteen mukaan neuvomme millaista domain osoitetta kannattaisi käyttää. Varaamme domainin, teemme palvelintilan, domainohjauksen ja rakennamme sivuston. Voimme myös varata domainin vaikka sivustoa ei heti tehtäisikkään.

 

Ota yhteyttä NYT 050 - 5721004.

 

 

Tarjouspyyntö