Fresh UI - Konfiguroi ja optimoi Windows-käyttöjärjestelmän toimintaa

Fresh UI on ohjelma, jolla voi konfiguroida ja optimoida Windows-käyttöjärjestelmän toimintaa.

Ohjelma käyttää hyväkseen Windows-käyttöjärjestelmien satoja erilaisia piiloitettuja ominaisuuksia.

Fresh UI:lla voi esim. muokata käyttöliittymää ja optimoida laite- ja järjestelmä-asetuksia.

Fresh UI ei toimi kaikissa windows versioissa. Varmista, että sinun windows tukee tätä ohjelmaa.