Maxthon

Maxthon on Kiinassa kehitetty ja ylläpidetty verkkoselain, jota voi käyttää Windowsilla, iOS, Androidilla ja muilla alustoilla, jotta voit syncata kaiken mitä teet puhelimella ja tabletilla tietokoneeseesi ja takaisin.

Tuote synkronisoi esimerkiksi linkkejä ja salasanoja pilvipalvelujen avulla ja torjuu mainoksia. Toisalta selaimen todettiin olevan kankeampi (joustamattomampi) kuin monet kilpailijansa ja testissä se osottautui hitaaksi. Myös selaimen tietoturvaa pidettiin puutteellisena.

Ohjelmistotyyppi
Internet