Rainlendar - Kalenteri työpöydälle

Rainlendar on pieni ja tiivis työpöytäkalenteri, joka sisältää mahtavia ominaisuuksia. Se yhdistyy työpöydän taustakuvaan (lukuisia kuoria valittavana) ja antaa vuorovaikutteisen pääsyn valittuihin päivämääriin. Pelkästään klikkaamalla päivämäärää voidaan lisätä tapaaminen tai muistutus.

Rainlendarissa on myös Tehtävät-lista, joka voi olla näkyvillä tai piilotettuna.

Kalenteri korostaa automaattisesti päivät, joissa on tapaamisia. Kuukausien välillä voi vaihtaa helposti näppäimistön pikavalintojen avulla. Lisäksi, Rainlendar voi näyttää olemassa olevat Outlook tapaamiset, tarjoaa viestihälytykset ja voi myös näyttää monia kuukausia tai koko vuoden.

Ohjelmistotyyppi
Apuohjelmat