TRACKTION 7 - ILMAINEN MUSIIKIN TEKO- JA MUOKKAUSOHJELMA

Haluatko äänittää ja muokata omaa musiikkiasi, muttet halua ostaa kalliita ohjelmia päästäksesi alkuun?

Tracktion 7 toimii niin Linux-, WIndows- kuin macOS-käyttöjärjestelmällä, ja sisältää kaiken tarpeellisen uuden harrastuksen aloittamiseen.

Tracktion 7 tarjoaa olennaiset työkalut äänittämiseen, editointiin ja efektointiin sekä lopputuloksen hienosäätöön.

Traction oohjelmisto on nyt yhdeksännessä versiossaan, ja he julkaisevat vanhemmat ohjelmistoversiot ilmaiseksi. Näin pääset käyttämään laadukasta musiikintekosoftaa ilmaiseksi.

Tracktion tarjoaa myös heidän uusinta versiota; Waveform, jonka voit ostaa noin sadalla eurolla tai jopa Waveform Ultimate Pack-in, johon sisältyy 16 maksettua lisäosaa ja BioTek 2, mutta tämä tulee maksamaan sinulle yli 250€.

Tässä tulevat ominaisuudet ovat todella käytännöllisiä, mutta ei tarpeellisia aloittelijoille, joten et missaa mitään aloittamalla ilmaisella ohjelmistolla.

Ohjelmiston päälle voi periaatteessa koostaa jopa täysipainoisen studion, sillä Tracktion 7 on täysin vst- ja au-yhteensopiva.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että toimivuutta voi laajentaa ilmaisilla ja/tai maksullisilla liitännäisillä, jotka ovat yleensä joko lisäefektejä tai virtuaali-instrumentteja.

Tämä ei tarkoita, että tarvitsisit studio-laatuisen tietokoneen pyörittääksesi ohjelmaa, vain 2GHz prosessori ja vähintään 4gb RAMia (8 suositeltu), joka löytyy melkein kaikista tietokoneista.

Lataa ilmaisversio täältä

Ohjelmistotyyppi
Apuohjelmat