Hyppää pääsisältöön
 • Flutter mobiilisovellus
  Flutter - ohjelmistokehitys

  Flutter on Googlen kehittämä avoimen lähdekoodin teknologia, joka mahdollistaa mobiili-, web- ja työpöytäsovellusten luomisen yhdellä koodikannalla. Tämä tarkoittaa, että sama koodi toimii sekä Android- että iOS-laitteilla, sekä Mac-, Linux- ja Windows-tietokoneilla. Tämä on suuri etu kehittäjille, koska se tarkoittaa, että heidän ei tarvitse kirjoittaa kahta erillistä koodikantaa eri alustoille. Tämä säästää aikaa, rahaa ja vaivaa, sekä helpottaa sovellusten ylläpitoa ja päivittämistä.

 • Mobiilisovelluksella kilpauiluetua
  Mobiilisovelluksella kilpailuetua

  Miten mobiilisovellus voi hyödyttää yritystäsi?

  Mobiilisovellukset ovat nykyään yhä suositumpia ja monipuolisempia tapoja tarjota palveluita, tuotteita ja informaatiota asiakkaille. Mobiilisovellus voi olla tehokas työkalu yrityksellesi, jos se on suunniteltu ja toteutettu oikein.

 • Tietotekniikan merkitys kilpailuedun luomisessa

  Tietotekniikka on tärkeä tekijä kilpailuedun luomisessa teollisuudessa ja palvelualoilla. Viime vuosina tietotekniikan merkitys on korostunut entisestään, ja yritysten on pysyttävä kehityksen mukana pysyäkseen kilpailukykyisinä.

  Tietotekniikka tarjoaa monia mahdollisuuksia yritystoiminnan kehittämiseen. Esimerkiksi iot-palvelut, automaatio, tekoäly ja pilvipalvelut voivat parantaa yrityksen tehokkuutta ja tuottavuutta. Tietotekniikka mahdollistaa myös uusien liiketoimintamallien kehittämisen ja asiakaskokemuksen parantamisen.

 • Openai GptChat huomiota ja tekoälyn historiaa

  AI:n eli tekoälyn käyttökokeilut ja käyttö on kasvanut rajusti ja tulee tästä entisestään vielä kasvamaan. Nykyiset hakukoneet ovat markkina-asemastaan huolissaan, eikä syyttä. Kuka menee sen jälkeen enää hakukoneeseen kun saat vastauksen botilta.

  Toisaalta hakukoneisen käytössä on surffailukokemus, jotain uutta ja yllättävää voi tulla vastaan. 

  Käyttää sitten kumpaa vaan työkalua tai molempia yhdessä, jää käyttäjän arvioitavaksi aina tiedon todenperäisyys. Kaikki mitä on kirjoitettu kun ei ole totta.

 • Tietosuojapäivä

  Tietosuojapäivä

  Tietosuojapäivä on vuosittainen kansainvälinen tapahtuma 28. tammikuuta. Tietosuojapäivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta ja edistää yksityisyyden ja tietosuojan parhaita käytäntöjä. Tietosuojalla tarkoitetaan lähinnä yksilön yksityisyyden ja luottamuksen turvaamista eli esimerkiksi henkilötietojen oikeaoppista käsittelyä ja niiden suojaamista luvattomalta käytöltä ja muulta käsittelyltä. Ensimmäisen kerran tapahtuma oli vuonna 2007.

   

  Vinkkejä tietosuojan parantamiseksi:

  Laitteet: