Ristikytkentäkaapeli

Voit muodostaa suoran kaapeliyhteyden Ethernet-ristikytkentäkaapelin avulla kahden tietokoneen välille, jotka eivät ole verkossa.

Ristikytkentäkaapelilla tarkoitetaan kaapelia, jossa johtimet on kytketty ristiin niin, että kaapelilla voidaan yhdistää suoraan kaksi tietokonetta. Ristikytkentäkaapeli näyttää tavalliselta Ethernet-kaapelilta (suora kaapeli), joten varmista, että kyseessä on ristikytkentäkaapeli, ennen kuin teet nämä toimet.

Ristikytkentäkaapelin erotat tavallisesta suorasta Ethernet-kaapelista siten, että osa johtimista on eri järjestyksessä.

Ristikytkentäkaapelin avulla voit kytkeä esim. kannettavan tietokoneen erilaisiin tietoverkon aktiivilaitteisiin ilman erillistä verkkokytkintä.