MP3 formaatista Wav formaattiin WinAmpilla

Paina WinAmpin vasemmassa yläkulmassa olevaa nappia.

Valitse valikosta Options ja Preferences

Valitse ensin 1. Plug-ins ja 2. Output

Valitse 1. Nullsoft Disk Writer plug-in

Valitse 2 . Configure (määritä kansio johon wav- tiedostot käännetään/puretaan)

Seuraavaksi avautuu ikkuna valitset vain kansion johon wav- tiedostot tulee. ja painat OK esim. Omat tiedostot

Seuraavaksi paina Close nappia.

Katso ettei yllä olevat napit ole päällä ( Ettei pala vihreä valo).

Seuraavaksi vaan valitset ne kappaleet jotka haluat kääntää ja soitat ihan normaalisti läpi (huom. ääni ei kuulu)

Ja kun taas haluaa kuunnella mp3:sia niin ne asetukset pitää sitten muuttaa takaisin siinä missä ne oli.