Squirrelmail -ohje

Squirremail on sähköpostityökalu ja se on suunniteltu mahdollistamaan sähköpostin käsittelyn missä tahansa kunhan sinulla on yhteys Internettiin ja verkkoselain.

Perusnäkymä

Toiminnot

Compose (uusi viesti): Kirjoita uusi viesti
Adresses (osoitteet): Henkilökohtainen osoitekirja
Folders (kansiot): Kansioiden käsittely
Options (asetukset): Voit muuttaa ohjelman asetuksia
Search (etsi): Voit etsiä viestä jotka sisältävät annetun hakusanan
Help (apua): Ohjekirja

Kirjoittaminen

Paina Compose (uusi viesti) painiketta.

To (vastaanottaja): Tähän kirjoitetaan vastaanottajan sähköpostiosoite.
Cc (kopio): Lähettää viestin myös tähän kirjoitettuun sähköpostiosoitteeseen
Bcc (Piilokopio): Muut vastaanottajat eivät näe että viesti on läetetty piilokopiona
Subject (aihe): Viestin aihe
Adresses (osoite-nappi): Osoitekirja
Attach (liite): Sivun alalaidassa oleva työkalupalkki. Mahdollistaa tiedostojen liittämisen viestiisi

Saapuneet viestit

Saapuneet viestit näkyvät perusnäkymässä. Klikkaamalla viestiä ystyt lukemaan viestin.

Lopetus

Lopeta aina painamalla yläkulmassa olevaa Sign out (kirjaudu ulos) -painiketta.