Työpöydän taustakuvan asentaminen Irfanview- ohjelmalla

1) Käynnistetään ohjelma.

2) Avataan kuva joka halutaan asettaa taustakuvaksi File -> Open tai painamalla O

3) Tämän jälkeen valitaan Options -> Set as Wallpaper

4) Centered tai Ctrl+Shift+C asettaa yhden kuvan keskelle työpöytää.

5) Tiled tai Ctrl+Shift+T monistaa työpöydän täyteen kuvaa.

6) Stretched tai Ctrl+Shift+S venyttää kuvan työpöydän kokoiseksi. Tämä on yleisin käytetty vaihtoehto.

7) Previous wallpaper tai Ctrl+Shift+P valitsee taustakuvakansiosta seuraavan kuvan. windows_taustakuva_ohje7.jpg