Hyppää pääsisältöön

 

WEBMAIL -ohje

Sisään kirjautuminen:

Sisään kirjaudutaan erillisestä webmail verkko-osoitteesta, kysy omasi palveluntajoajaltasi. Useinmiten se on domain.xxx/webmail.

webmail

 
 
 
Käyttäjätunnus: Syötä tähän käyttäjätunnuksesi
Salasana: Syötä tähän salasanasi
 
 
Viestien lukeminen
 
Sisäänkirjautumisen jälkeen siirrytään INBOX-kansioon ja saapuneet viestit ovat nähtävissä. Viesti luetaan klikkaamalla sitä. 
 
Viestin kirjoittaminen
 
Uuden viestin kirjoittaminen aloitetaan NEW MESSAGE painikkeesta. Viesti lähetetään SEND MESSAGE -painikkeesta. SEND DRAFT tallentaa viesti DRAFTS kansioon.
 
Liitetiedosto lisätään BROWSE -painikkeella. Tämän jälkeen haetaan lähetettävä tiedosto. Tämän jälkeen on vielä painettava UPDATE. Tiedostojen yhteiskoko saa olla 20Mt. Viestiin vastaaminen tapahtuu REPLY tai REPLY TO ALL -painikkeesta.
 
Osoitekirja
 
Webmailiin sisältyy osoitekirja käyttäjän sähköpostiosoitteista. Osoitekirja (Address Book) löytyy valitsemalla Organizing ja edelleen Address Book. Uusia osoitteita voi lisätä valitsemalla New Contact, täyttämällä nimi- ja osoitekentät ja tallentamalla osoitteen Save:lla.
 
Jo olemassaolevaa tietuetta muokataan valitsemalla Browse ja muutettava osoite, jonka jälkeen valitaan Edit, jolloin tiedot tulostuvat kenttiin. Muutosten jälkeen Finish päivittää tiedot. Osoite poistetaan etsimällä se ensin esiin luettelosta ja valitsemalla Delete.